marți, 29 ianuarie 2008

Rozicrucienii sunt printre noi

Sunteti interesati de alchimie, templieri, masoni, kabbala, etc?

Stefan Masu vine in ajutorul vostru si lanseaza cartea: “ Rozicrucienii sunt printre noi”.

Cine este Stefan Masu? Ei bine: Magnus Supremus al Societas Rosicruciana in Romania, Inalt Mare Preot, R.A.M si Ilustru Mare Maestru al Masonilor Criptici, Mare Guvernator General de Onoare ad vitam al Ritului York Romania, Eminent Comandor al Comanderiei Cavalerilor Templieri din Romania, Mare Maestru Adjunct al Marii Loji Nationale din Romania.

Cine sunt Rozicrucienii?

Societatea rozicruciana este cea mai tainica si e banuita ca ar fi una dintre cele mai puternice societati din lume. Miscarea rozicruciana s-a cristalizat ca structura la inceputul secolului XVII, insa preia idei, curente, chiar si miscari filosofice, incepute mult mai devreme. Spre deosebire de templieri, despre care s-au scris suficiente de carti, rozicrucienii sunt invaluiti intr-o mare discretie.
Scopul rozicrucienilor este unul inalt: acumularea de idei, de viziuni, despre cum sa progreseze omenirea.
In seria conspiratiilor mondiale poate fi mentionata si o interesanta coincidenta. Un manuscris al rozicrucienilor din 1614 in care se vorbeste de un mare guvern European. Astazi traim in Uniunea Europeana. Să fie rodul eforturilor societatii rozicruciene si daca da, de ce a durat atat de mult? O posibila explicatie a unei posibile intrebari o ofera Stefan Masu: rozicrucienii nu fac interventii brutale in societate.
Rozicrucienii exista si astazi. Organizaţia lor poate fi definita ca fiind masonica, crestina si stiintifica. In Romania rozicrucienii sunt de ordinul zecilor fiind membri ai unei federatii internationale.

Articolul de la care am pornit: aici si daca tot aveti net si daca v am trezit interesul puteti da search pentru mai multe informatii:).

0 comentarii: